Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies

  23 maart, 2020  U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Overbeeke weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk, overzichtelijk én onafhankelijk. Ook in ons hypotheekadvies zijn wij niet gebonden aan een specifieke hypotheekaanbieder.

  Kunt u lastig aan een hypotheek komen? Bent u starter en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Denkt u dat dit het juiste moment is om uw hypotheek over te sluiten? Met deskundig hypotheekadvies van Overbeeke krijgt u antwoord op uw vragen. Wij zijn onafhankelijk en gaan voor u op zoek naar de meest voordelige oplossing.

  Overbeeke pakt hypotheekadvies als volgt aan:

  1. Kennismaking: het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Wij brengen in beeld wie u bent, wat u wilt en wat wij voor u kunnen doen.
  2. Advies: we bekijken welke hypotheekvorm het best bij u past. Ook bekijken we welke hypotheek de gunstigste rente en voorwaarden biedt.
  3. Offerteaanvraag: na uw instemming vragen wij een offerte voor u aan.
  4. Passeren van de hypotheek: als uw aanvraag door de geldverstrekker is goedgekeurd, kunt u samen met alle partijen naar de notaris om de akte te ondertekenen.
  5. Ook daarna is het belangrijk om bij de tijd te blijven. Hieronder leest u waarom.

  Blijf bij de tijd!

  De fiscale- en hypotheekwetgeving verandert voortdurend. Ook in uw persoonlijke situatie kan het nodige veranderen. Dit kan van invloed zijn op uw hypotheek en de betaalbaarheid ervan. Wij denken graag met u mee. Met de Overbeeke Hypotheekmonitor blijft u bij de tijd! Deze dienst houdt het volgende in:

  • Wij controleren doorlopend of uw hypotheek en, indien van toepassing, de bijbehorende overlijdensrisicoverzekering nog wel bij u past en of u hier wellicht op kunt besparen. Kunt u besparen? Dan nemen wij contact met u op!
  • Elk jaar sturen we u een persoonlijk hypotheekrapport toe. Hierin kunt u zien of uw hypotheek nog betaalbaar is in het geval van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden of pensioen.
  • Wij benaderen u wanneer uw rentevastperiode bijna afloopt. We bekijken het rentevoorstel dat u krijgt van uw geldverstrekker en schetsen eventuele alternatieven in de markt.
  • Ieder jaar nemen wij contact met u op om het financieel overzicht telefonisch te bespreken.

  Voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies gaat u naar Overbeeke in Tholen, Sint-Annaland of Steenbergen. Wij helpen u graag!