Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Een ‘stukje Sint Annaland’ tegen komen in Frankrijk? Het zou zomaar eens kunnen!

  10 juni, 2020  Even het eiland Tholen ontvluchten voor een vakantie in het mooie Frankrijk? Groot gelijk heeft u! Maar dan verwacht u allesbehalve een ‘stukje Sint Annaland’ tegen te komen op de weg. Toch is de kans zeker aanwezig, want Geuze Transport uit Sint Annaland is regelmatig in Frankrijk te vinden. Zo is Geuze Transport een expert op het gebied van transport binnen de Benelux en Frankrijk.

  Specialist in transport, distributie en opslag sinds 1822

  Geuze Transport is als professionele organisatie en familiebedrijf sinds 1822 (!) gespecialiseerd in transport, distributie en opslag van goederen. Uiteraard gaan ze bij Geuze Transport altijd met de tijd mee, maar in bepaalde opzichten lopen ze zelfs voor op de ontwikkelingen binnen de transportsector. Om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn beschikken ze bij Geuze Transport over een moderne vloot met eigen vrachtwagens en een team met goedopgeleide en zeer ervaren chauffeurs.

  Groupage in binnen- en buitenland

  Bij Geuze Transport transporteren ze voornamelijk groupage in de Benelux en Frankrijk. De planners combineren de routes en ritten zo efficiënt mogelijk. Zo bent u verzekerd van uitstekend vervoer tegen een eerlijke prijs. Tevens transporteert Geuze Transport los gestort product door heel Nederland. Denk hierbij aan aardappelen, graan, bieten en uien. Daarnaast zijn er mogelijkheden om distributie te rijden door heel Zeeland en een deel van West-Brabant.

  Genoeg ruimte in Sint-Annaland

  Geuze Transport biedt u de mogelijkheid voor opslag van uw goederen voor korte of langere tijd. Daarvoor hebben zij een eigen moderne en optimaal geïsoleerde opslagruimte van maar liefst 6.000 m2 tot onze beschikking. ‘Gewoon’ in het mooie Sint-Annaland.

  Meer informatie over Geuze Transport of een offerte opvragen? Neem dan eens een kijkje op www.geuzetransport.nl of neem direct contact op via 0166 – 65 80 10 of info@geuzetransport.nl