Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Elenbaas biedt levering en montage voor koeltransport en diepvriestransport

  24 augustus, 2020  Bij koeltransport en diepvriestransport heeft u te maken met strenge eisen. Het gaat hierbij vaak om vervoer van consumptiegoederen. Om het transport goed te laten verlopen en aan de wettelijke eisen te laten voldoen kiest u het beste voor een degelijke oplossing, een Kerstner koeling bijvoorbeeld. Bij Carrosserie Elenbaas in Poortvliet kunt u terecht voor inbouw en installatie van oplossingen voor koeltransport. Ook geven wij u passend advies.

  Kerstner koeling van Lamberet

  Wij adviseren onze klanten regelmatig een Kerstner koeling. Dat is niet voor niets. Zo’n koeling biedt een complete oplossing voor koeltransport in binnen- en buitenland. Een Kerstner koeling is ATP-gecertificeerd en zowel geschikt voor bestelbussen als trucks. Ze kunnen worden gebruikt voor koelen en vriezen. De kit kan worden voorzien van een HACCP-certificaat.

  Energiezuinig en aerodynamisch

  In de meeste gevallen levert de voertuigmotor de benodigde energie voor het koelen. Dit levert een besparing op energieverbruik en onderhoudskosten op. Het is heel goed mogelijk om een isolatiekit weg te werken in de laadbak, zodat het er ook netjes uitziet. Bediening gebeurt via een paneel in de cabine. Op het dak van de bestelbus of truck wordt de machine gemonteerd. In het ontwerp is rekening gehouden met aerodynamica, zodat het voertuig niet onnodig veel brandstof verbruikt.

  Elenbaas & koeltransport

  Bij Carrosserie Elenbaas in Poortvliet kunt u terecht voor levering en montage van complete koelunits, zoals Kerstner en andere merken. Niet alleen voor nieuwbouw, ook overbouw is in veel gevallen goed mogelijk. Reparatie en onderhoud, zoals de jaarlijkse keuring kunt u ook bij ons uit laten voeren. Wij beschikken over een 24-uurs servicedienst. Heeft u problemen, dan lossen wij dit op elk gewenst moment op. Wij zijn officieel importeur van Lamberet voor Nederland. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Dat geldt niet alleen voor een Kerstner koeling van Lamberet. Ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres.