Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Lekker eten aan de haven van Tholen bij Restaurant JuNa

  15 juni, 2021  Tholen wordt een nog onontdekt stukje Zeeland genoemd. Vreemd eigenlijk, want de A4 ligt op een paar minuutjes afstand. De brug over en u staat vanaf Brabant al in Zeeland! Tholen is een ideale locatie om te wandelen en fietsen, te genieten van het water van de Oosterschelde of lekker te luieren op één van de strandjes die je overal op het eiland vindt. Toe aan een hapje, drankje of een maaltijd die wat meer vult? Restaurant JuNa is de plek om lekker te eten.

  Lunch in historisch Tholen

  Lunchen in een sfeervol restaurant aan het water: dat klinkt toch als een plaatje? Neem plaats op het terras van Restaurant JuNa in Tholen en ruik de zilte zeelucht die vanaf de Oosterschelde voorbij komt drijven. JuNa ligt in het centrum van het historische vestingstadje Tholen. De binnenstad wordt nog steeds grotendeels omringd door wallen en vesten. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Maak een wandeling langs de tientallen rijksmonumenten, zoals de Grote Kerk, de Gasthuiskapel, het voormalige stadhuis of de twee molens die de stad rijk is en kom daarna uitblazen voor een lekker lunch. Probeer één van onze wraps, sandwiches of verse broodsnedes.

  Diner aan de haven

  Dineren bij Restaurant JuNa is een feest! Toeristen, fietsers, wandelaars en watersportliefhebbers weten ons steeds weer te vinden. Zij komen voor de unieke locatie en sfeervolle inrichting in combinatie met ons heerlijke eten. Neemt u een pauze bij ons knusse restaurant aan de haven van Tholen? Dan kunt u rekenen op een gezellig diner, gemaakt van heerlijke verse streekgerechten. Gaat u voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht of houdt u het bij koffie met gebak of een borrel? Aan u de keus!

  Maak een reservering

  Voorkom teleurstelling en maak alvast een reservering voor ons restaurant. Het is natuurlijk geen enkel probleem om spontaan bij ons restaurant langs te komen om te lunchen of dineren, maar zeker in de weekenden, in het zomerseizoen en voor grotere gezelschappen adviseren wij vooraf te reserveren. Zo bent u zeker van een plekje in restaurant JuNa. Komt u eten met een groep? Dan kunnen wij een speciaal voorstel maken binnen uw wensen en budget.

  Bekijk het menu van Restaurant JuNa

  Benieuwd naar ons menu? Ontdek onze lekkere lunch- en dinergerechten.