Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Nieuwbouwproject uitbesteden in Tholen

  2 april, 2020  Bent u op zoek naar een aannemer voor uw bouwproject, zoals een nieuwbouwwoning of bedrijfsruimte in de regio Tholen? NFL Bouw is al ruim 15 jaar thuis in grote en kleine bouwprojecten. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te ondersteunen bij uw project. Zij kunnen u volledig ontzorgen door uw bouwproject uit handen te nemen.  

  NFL Bouw- en Handelsonderneming B.V. is sinds 2003 actief in de bouw. Het bouwbedrijf realiseert op grote schaal bouwprojecten in heel Nederland en België. De vakmensen van NFL Bouw hebben zich gespecialiseerd in projectontwikkeling. Denk daarbij aan nieuwbouwwoningen, hallenbouw, bedrijfspanden, vakantiewoningen, zwembaden en sportcomplexen.

  Wij realiseren uw zakelijke nieuwbouwproject

  NFL Bouw ontwikkelt in eigen beheer of in samenwerking met andere projectontwikkelaars grote en kleine projecten. De vakmensen van NFL Bouw staan voor u klaar om uw nieuwe winkelpand, bedrijfsruimte, kantoorpand, recreatiepark of ander zakelijk project te bouwen. Ondernemers hebben vaak andere wensen dan particuliere opdrachtgevers. Wij zijn al jaren thuis in de zakelijke markt en weten precies wat er bij het bouwen van een bedrijfspand komt kijken. Dat NFL Bouw de hoogste kwaliteit voor de beste prijs kan garanderen, blijkt uit het feit dat wij al jaren VCA gecertificeerd zijn. Er wordt jaarlijks getoetst of wij aan de hoge VCA-kwaliteitseisen en -normen voldoen.

  Uw nieuwbouwwoning laten bouwen

  Wij hebben al veel nieuwbouwwoningen mogen bouwen. Het gaat hierbij om maatwerk. NFL Bouw werkt samen met architecten die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van uw ideeën naar een uniek ontwerp. Vaak hebben mensen al een wensenlijstje waaraan het ontwerp van hun droomhuis moet voldoen. NFL Bouw zorgt ervoor dat die wensen realiteit worden en begeleidt u volledig tijdens dit proces. Wij zeggen niet voor niets: ’bouwen doen we samen’.