Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Officieel importeur en distributeur van o.a. ASK, Clean-Geartech, VARVEL en KIS

  6 mei, 2021  Overveld Techniek in Hoogerheide (West-Brabant) biedt een compleet assortiment aan onderdelen en componenten voor aandrijftechniek. In de assemblagewerkplaats in Hoogerheide worden mechanische en elektrische componenten op maat geassembleerd en/of geprogrammeerd. Naast een zeer breed productaanbod van gerenommeerde merken is Overveld Techniek het adres voor kennis, aandacht en advies: het gevolg van ruim 35 jaar ervaring!

  Directe lijnen, korte levertijden, scherpe prijzen en kwaliteit. Dat zijn de kernwaarden van Overveld, specialist in aandrijftechniek. Door heel Nederland levert het West-Brabantse bedrijf als officieel importeur en distributeur een uiteenlopend productaanbod. Denk aan wormwielreductoren, reductoren, elektromotoren, tangkoppen en kogelgewrichtslagers.

  In het magazijn in Hoogerheide bevinden zich meer dan 15.000 artikelen. Daarnaast onderhoudt Overveld Techniek voor diverse klanten een constant roulerende ‘eigen’ voorraad. Klanten hebben daardoor geen omkijken naar de beschikbaarheid van hun producten en logistieke afhandeling van hun bestellingen. Producten kunnen de volgende dag al worden bezorgd, maar indien nodig kunt u gebruikmaken van een snelle, eigen vervoersdienst. Afhalen aan de balie in Hoogerheide is ook mogelijk.

  Gecertificeerd ASK-dealer

  Overveld Techniek is officieel importeur en distributeur van diverse gerenommeerde Europese merken, waaronder ASK. Wij leveren het complete assortiment ASKUBAL/ASKUROL stangkoppen en kogelgewrichtslagers. In ons leveringsprogramma zitten uiteraard ook alle ASK lagers, lagerblokken, gaffels en kogels.

  Clean-Geartech importeur en dealer

  Overveld Techniek is de Nederlandse importeur en dealer voor Clean-Geartech. Deze van oorsprong Italiaanse fabrikant levert een range aan hoogwaardige technische componenten, waaronder elektrische aandrijvingen, reductoren en verdelers. Deze onderdelen worden toegepast in veeleisende industrieën, zoals voedingsmiddelen en dranken, vlees en gevogelte, scheepvaart, chemie en farmacie.

  Gecertificeerd VARVEL-dealer

  Overveld Techniek is gecertificeerd VARVEL-dealer. De VARVEL Group richt zich al sinds 1955 op het ontwerpen en produceren van motorreductoren, reductoren en snelheidsvariatoren voor vaste toepassingen in elektrische aandrijvingen van klein en middelgroot vermogen. De VARVEL Group is dus al meer dan 60 jaar een internationaal erkende partner in de aandrijftechniek en Overveld Techniek is er trots op om al jarenlang als dealer voor dit gerenommeerde Italiaanse merk op te mogen treden.