Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Schadeherstel houdt de waarde van uw auto hoog

  17 april, 2020  Autoschade Buijs in Tholen is specialist in schadeherstel van personenauto’s en bedrijfswagens die averij hebben opgelopen. Soms gaat het om kleine schades, maar vaak ook om auto’s die flink in de kreukels liggen. Voor ons als allround schadespecialisten maakt het geen verschil.

  Het repareren van lichte of zware schades begint met het inventariseren van de aard en omvang van een schade. Het schaderapport, opgemaakt door een schade-expert van de verzekeraar, is hierbij een belangrijke basis. Daarnaast helpen onze vakkennis en jarenlange ervaring.

  Waarom schadeherstel belangrijk is

  Blijft u met een scherpe buts of diepe kras doorrijden, dan is de kans op roestvorming levensgroot aanwezig. Als u niets doet, groeit de schade alleen maar verder. Daarnaast ziet schade er natuurlijk niet mooi uit en het vermindert de waarde van uw auto.

  Teamwork

  Binnen ons autoschadebedrijf heeft iedereen zijn eigen specialisaties. De één is bijvoorbeeld heel goed thuis in het werken met de richtbank waarmee schade aan het chassis mee wordt gecorrigeerd. Andere collega’s zijn heel bedreven in het demonteren en monteren van onderdelen, het vervangen of uitdeuken van plaatwerk, wieluitlijning, schuren, plamuren, primeren en afplakken van de auto. Er komt immers heel wat bij kijken voordat onze autospuiters de auto of een gedeelte daarvan van een nieuwe laklaag kunnen voorzien.

  Na het uitharden van de lak is het nog een kwestie van alles afmonteren, poetsen en een laatste check. De meeste collega’s zijn allround, maar schadeherstel is echt teamwork. Samen zorgen wij er bij Autoschade Buijs dagelijks voor dat onze zakelijke en particuliere klanten kunnen vertrouwen op gegarandeerd vakwerk.

  Kijk op onze website www.autoschadebuijs.nl voor meer informatie of bel ons op 0166-606898