Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
 • Het gratis
  huis-aan-huismagazine
  in uw regio!
 • Contact  Het gratis maandblad Uw Regio is interessant voor iedereen die wil weten wat er in zijn of haar directe woonomgeving allemaal te beleven is.

  Uw Regio bestrijkt een groot deel van West-Brabant en de Zeeuwse gemeente Tholen. Met een totale oplage van maar liefst 85.000 exemplaren worden elke maand zo’n 180.000 lezers bereikt. Dit gebeurt via huis-aan-huisverspreiding op elk adres in het verspreidingsgebied, Uw Regio heeft als enig maandblad een dekking van 100% !

  Opvallend positief

  De inhoud van het blad bestaat uit redactionele en commerciële items die betrekking hebben op de thema’s Wonen, Werken en Leven. Deze mix zorgt voor een aansprekend kleurenmagazine waar jong en oud elke maand naar uitkijken. Positief, onderhoudend, speels en kleurrijk van opzet en ongeëvenaard in kwaliteit: dat is waarmee Uw Regio zich al jarenlang onderscheidt van andere dag- of weekbladen.

  Maak snel een afspraak!

  Op deze pagina vindt u informatie over het verspreidingsgebied en de afmetingen. Als u naar aanleiding van deze informatie vragen heeft, komt één van onze media-adviseurs graag bij u langs voor een afspraak. Uw Regio biedt immers graag maatwerk aan bedrijven en instanties die zich opvallend en professioneel willen presenteren in een grote regio.