Het magazine voor West-Brabant en de Gemeente Tholen
Lezersonderzoek
Uw Regio

Maak kans op een dinerbon t.w.v. € 100,-

The Havanas timmeren aan de weg

Uw Regio mei 2017

Uw Regio
mei 2017

Muziekliefhebbers die met Koningsdag in Bergen op Zoom waren of in april een bezoek brachten aan het Zuiderwaterlinie Festival hebben The Havanas vast al gehoord of gezien. De jonge band bestaat uit vier jonge, ambitieuze muzikanten die popmuziek met hier en daar een vleugje jazz, funk en rock maken.

Zanger van de band is Joris Smit. Hij nam diverse keren deel aan talentenjachten als Tholen’s got talent, Spectra en Kunstbende. Joris wordt ondersteund door Pim Aarden op drums, Isca de Wit op basgitaar en Sander Poleij op toetsen.

De bandleden maken muziek die naar eigen zeggen ‘jong en oud aanspreekt’. De naam The Havanas staat voor een warme en gezellige sfeer, saamhorigheid en bovenal het plezier dat muziek maken oplevert. The Havanas spelen voornamelijk eigen repertoire, maar vullen deze aan met covers in een ‘Havanas-jasje’; muziek die in verschillende settings goed tot zijn recht komt.

Vrijdag 26 mei van 21.00 tot 22.00 uur spelen The Havanas in vestzaktheater het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom. Voor meer info of vragen kunt u mailen naar: thehavanas.band@outlook.com.

Lees verder in het magazine